2013-01-20
見到團購禁平, 無畏食評幾差, 我都係第1次禁勇, 見寫到禁差都敢去3大一老, 最辛苦係好遠又要行樓梯今日我們7:00到,食到9:30PM我真係未試過食禁耐, 因為佢缺點要耐性!同之前D人講, D人真係搶, 所以要食好野, 唔搶就唯有等啦講真話食物係幾好味, 一開頭未食得, 佢地準備緊時候, 影左幾張靚相, 之後俾人搶, 就成日空啦, 不過我數住佢都補左10次生蠔, 3次鵝肝, 呢D係我回本必食我覺得值得食:椒鹽羊扒---好味唔穌, 唔鞋魚柳卷----今日唔鞋, 可能我好彩. 上面仲有幾粒蟹子香蕉杏仁朱古力班CAKE--GOOD黑醋煎鵝肝---放得好秘密, 只出3次, 每次8碟仔扮甜品FEEL禁)但好味~所以要有耐心, 等...生蠔---我真係等到走左一半人, 甜品到食完, 玩完, 佢9:00左右全部埋單, 居然之後仲有補蠔終於無人爭慢慢夾3隻食, 之前我們都有搶到, 當然讓朋友食先好心有好赧~海南雞---好食仲有薑蓉, 果刻覺得有白飯就好了天婦羅虾---好食, 炸得好慢, 特登炸蔬菜類多D 唔關爭事...冷盤--->香茜腐竹--->好清新好味, 豬耳仔-->好
我覺得值得食:
椒鹽羊扒---好味唔穌, 唔鞋
魚柳卷----今日唔鞋, 可能我好彩. 上面仲有幾粒蟹子
香蕉杏仁朱古力班CAKE--GOOD
海南雞---好食仲有薑蓉, 果刻覺得有白飯就好了
冷盤--->香茜腐竹--->好清新好味, 豬耳仔-->好味, 五香牛展-->好味
燒牛肉唔得太熟了...鞋..囉...其實真係幾適合長輩食, 無咩生冷野, 熱葷幾好味~
雪米磁---雖然普通, 但我攞左去朱古力噴泉玩, 變左朱古力脆皮雪糕, 玩得好開心, 哈~
因為我們自己將甜品食物加工, 坐憐桌外籍人仕都望到好神奇, 我們仲俾左支佢食,佢 都讚賞MAGIC~
因為有團購, 有任飲白酒, 紅酒, 啤酒, 橙汁, 蘋果汁----正~
题外话/补充资料:
視乎佢當日什麼客人, 我今日去外藉人仕多, 可能無禁搶食. 主動問下店員, 佢地幫你搵食物~