第一次嚟.. 如果你有食過真正法式薄餅.. 你就會知道佢根本就唔係正宗法式薄餅只係類似喺日本同台灣食到嗰啲薄餅.. 味道亦好普普通通而價錢仲貴過喺香港食真正嘅法國薄餅餐廳!!另外佢哋啲服務真係好唔合格..在櫃檯點完食物準備點飲品, 餐牌上寫住有汽水..我便向收銀的男服務員說想要個""zero".. 他反問我什麼是"Zero".. 我回佢"Coke Zero".. 他說沒有Zero.. 咁我再問佢有冇"Diet Coke".. 佢再回我話冇"Diet Coke".. 咁我再望住餐牌諗咗一陣之後再問佢咁你哋有乜嘢汽水.. 佢答我話哋而家無汽水賣!!! 成個一問一答過程裡面全無服務可言仲好似畀人串緊咁!! 一定唔會再幫襯!!!
2022-03-01