2011-02-20 23 浏览
食完CERES嘅蘋果裸麥包之後, 就出發去中環間YOGURTIME食YOGURT啦去到SOHO區, 好多人呀!但係行到入伊利近街, YOGURTIME嗰度就比較少人LU一入到去, 有兩個菲籍店員, 好NICE咁WELCOME我今日有JACKFRUIT(大樹菠羅)同TARO(芋頭)味TARO味我試咗, 係紫色嘅, 食落唔係好重芋頭味, 但係有啲假所以冇要到, 要咗個MEDIUM嘅EURO TART. 始終都係YOGURTIME嘅EURO TART最好味!TOPPINGS揀咗GRANOLA, 嗰店員姐姐好攪笑, 係咁話GRANOLA同MUESLI好似樣揀TOPPINGS嗰陣仲係咁同我講有BANANA, BLUBERRY, STRAWBERRY, 夠晒熱情今次一如以往俾得勁多FROYO同GRANOLA, GRANOLA直程多到一路食一路跌...$30咁多真係抵到爛.我一買完, 兩個店員姐姐都入晒去, 我仲聽到佢哋話要叉手提電話, 哈哈SERVICE係咁多似最好, GOOD!我終於有STAMP CARD 啦!!講返FROYO: 今似一樣咁好味, 唔重奶味, 但絕對唔算酸, 但係好滑食完等啲味

去到SOHO區, 好多人呀!
但係行到入伊利近街, YOGURTIME嗰度就比較少人LU
一入到去, 有兩個菲籍店員, 好NICE咁WELCOME我

今日有JACKFRUIT(大樹菠羅)同TARO(芋頭)味

$30咁多真係抵到爛.
SERVICE係咁多似最好, GOOD!

我終於有STAMP CARD 啦!!

食完等啲味滲入條脷, 先係最好味嗰PART, 所以唔好食完一啖就即刻食第二啖呀!
GRANOLA我覺得同FROYO簡直可以話係天生一對, 好櫬!
但係要留意YOGURTIME嘅GRANOLA唔係次次一樣, 上一次係冇咁好食(冇COCONUT味),
但係今次同我第一次食嗰隻一樣咁好味, GRANOLA好CRISPY謳有COCONUT味, VERY GOOD

又於啱啱食完CERES嗰蘋果裸麥包同紅莓黑麥包冇耐, 食完呢杯超大FROYO係超飽!

不過真係好好味, 下星期再食!
幾多GRANOLA!
2011-02-20
幾多GRANOLA!