小時候媽咪好多時都會同我食kfc,因為佢都好鍾意食,每次都只要上脾下脾,但媽咪唔食得辣,所以小時候只食過唔辣的,長大後自己去食,決心試下辣的,原來好食好多,自始愛上他的辣上脾,因為最滑最好食,可惜好熱氣,唔敢多食,食完都要飲涼茶,唔係實喉嚨痛佢近期出左黑椒雞,當然試下,唔...我覺得之前出的香草雞好食d,唔識點形容,總之覺得唔多好食,其實kfc肯創新係好事,但都係覺得最機本的辣雞最好食提一提你如果外賣的記住睇下佢俾咩你先拿走,因我試過幾次要上脾,點知佢俾左胸我,堂食的話就可即刻叫佢換,但返家後打開先知,點換呀,所以我都學精左,睇下佢俾咩先拿走,真是唔知d店員係唔覺意定特登,因為上脾都好搶手的,有可能佢地博你外賣唔睇就偷龍轉鳳呀!!