2021-03-18 1915 浏览
呢间位于旺角登打士街既部屋咖啡室系我试过呢座大厦最好食既楼上咖啡室,因为呢度既野食最好食。餐牌有pizza,多款意粉,意大利饭,汉堡包,小食,甜品,同选择好多既野饮等等。呢度有三款套餐,分别系二人四人同六人套餐。我地拣左个二人套餐,价钱$308,另收加一。二人套餐包一个十吋手拉pizza,一款意粉或饭,炸蟹饼同两杯热柠茶或者水,可以加钱升级其他饮品。BBQ烤鸡磨菇手拉Pizza 拣左BBQ烤鸡磨菇手拉Pizza,写明用意大利OOPizza面粉制同面粉嘅牌子。Pizza一客分六件,超热,芝士好多好拉丝,个批底唔系薄脆个d,但又唔会太厚,只系少少厚。配料有BBQ酱,洋葱,烤鸡同磨菇。烤鸡粒连皮,都算滑。少少BBQ酱提味但味道唔浓。都几足料同好味。香辣虎虾海鲜意粉香辣虎虾海鲜意粉又系新鲜热辣炒起,有一只连壳虎虾,都几新鲜。两只连壳青口,其他海鲜有鱿鱼,蚬仔,虾米仔,配料有青椒,鲜茄,菇片,蒜片同少少菜苗。意粉系幼身spaghetti,唔算有咬口但系唔会过淋。个茄酱好好味,微辣开胃。份量都算系咁。越式炸蟹饼越式炸蟹饼一客六件,新鲜热辣炸起,虽然冇乜蟹味,但有d似鱼蛋少少弹牙,点甜酸酱好食。冻焦

冻焦糖朱古力, 冻鲜奶朱古力

冻焦糖朱古力,冻鲜奶朱古力 (每杯跟餐+$5+10%)

身为朱古力控梗系饮冻朱。加$5叫左一杯冻鲜奶朱古力同一杯冻焦糖朱古力。两杯个样一样,分唔到。鲜奶朱古力嘅朱古力好浓滑,焦糖朱古力就多左浓浓嘅焦糖味,所以甜d。系几好既甜品

清哂所有食物,好饱足。好开心今日又试左新野。呢度一共有5张枱,所有座位都系梳化,系有d旧,但系空间上都坐得几舒服,仲有board games俾你玩。
2021-03-18
冻焦糖朱古力, 冻鲜奶朱古力