香港地食Pizza唔難🍕但好食到要專登推薦啲都唔容易‼️ 呢一間韓式pizza店非常值得推薦💯==============================𝐅𝐨𝐨𝐝 𝐋𝐢𝐬𝐭📌🍕韓國烤肉芝加哥pizza 餡料超極雙倍馬蘇里拉芝士,芝士條,牛小排,辣肉腸,番茄,巴馬臣芝士,糖霜,意大利香芹,Moru番茄醬做到芝士好似瀑布咁好小見🌊平時大部份都會覺得芝士唔夠😢今日比我發現到呢一間多到懷疑人生😳喂🐔蜂蜜蒜泥炸雞 欣賞佢呢度嘅炸雞唔係獨孤一味 會有唔同口味 照顧到唔同需要有辣有唔辣🌶️皮脆肉嫩👍🏻炸得相當出色💯而份量之大超乎想像🥹啖啖肉😜食到最尾依然脆卜卜😗呢間絕對信心保證👏🏻🍹Peach Lime Iced Tea 食炸雞pizza又點少得叫返凍飲夠哂爽❄️好香桃味夠哂fresh 解膩作用又清爽🌿🍵Yazu Tea熱茶飲完之後成個人的粒粒 夠哂滿足💕

𝐅𝐨𝐨𝐝 𝐋𝐢𝐬𝐭📌

🍵Yazu Tea熱茶飲完之後成個人的粒粒 夠哂滿足💕