2015-09-01 439 浏览
美心最近同Disney迪士尼公司合作,整好多tsum tsum公仔ge蛋糕~~同事問我點解個頭下面有兩點野...佢地係手手黎嫁,tsum tsum係扒係到嫁嘛...但佢地吾知咩係tsum tsum,小妹妹先知咩係tsum tsum...d公仔係好可愛,大家都好開心咁影相影相~~但係切蛋糕個時就嘛煩d,個蛋糕切之前要整起曬d眼耳口鼻,然後佢個樣就會變得好可怕!!!(鬼~~~個蛋糕非常香,香得黎都吾會係好令人抗拒的香料,聞起來舒服的,是呃得下人的香料.裡面是雜莓慕絲蛋糕,雖然衣隻係士多啤梨熊,但佢吾係士多啤梨味.口感幾好,雜莓慕絲好香好滑,難得吾會好甜,我食左幾舊都吾會覺得太甜,都吾會好"溜",可以食好多.同埋雜莓慕絲個雜莓味都好清新.總體黎講都好推介,可以一試.由於吾係我買所以吾知幾錢,吾知性價比如何.
個蛋糕非常香,香得黎都吾會係好令人抗拒的香料,
聞起來舒服的,是呃得下人的香料.
口感幾好,雜莓慕絲好香好滑,難得吾會好甜,
我食左幾舊都吾會覺得太甜,都吾會好"溜",可以食好多.
同埋雜莓慕絲個雜莓味都好清新.
總體黎講都好推介,可以一試.
由於吾係我買所以吾知幾錢,吾知性價比如何.
2015-08-25
外卖自取