今日一行三人去港灣豪庭廣場的一品燒鵝海鮮酒家食午飯呢間酒家同事之間都經常瘋傳價廉物美的好酒家同埋a lot of choice好多野食揀因為有部份同事住upstairs....今日忍唔住一於要嘗試吓 好濃好濃既鮮奶香味worth to try it外脆内暖perfect match 出面真係食唔到Quite creative 好爽口又healthy 唔錯 唔錯出面未試過腐皮同魚肉好Match if you would like to try some sweet and sour foods it must the one you would love the favorite dim sum 真係味道一流尤其我最愛的PLUM 酸酸甜甜好惹味又開胃又係好開胃小小辣同酸酸地woo hoo wonderful做appetizing 一流同埋個sauce 好小人做到咁好效果估下咁大碟How much is it? 登登登登.....It costs $38 好香濃既curry同椰香好滑好香真係幾好又好抵抵抵抵抵抵抵抵臘腸好好好好食呀!好香唔太肥又煲得岩岩好 又係$38大大大大煲 真係世間
今日一行三人去港灣豪庭廣場的一品燒鵝海鮮酒家食午飯

抵抵抵抵抵抵抵
馳名雙腸煲仔飯$38
臘腸好好好好食呀!好香唔太肥
又煲得岩岩好 又係$38大大大大煲 真係世間罕物
Tatol6-8張order paper 放上一小part先
OVERall真係好難得又平又好食又有$1飯HOTPOT都係$108全包我唸我無介紹錯
重有渣車滿$100 free parking 2hours
由於工作需要經常要去大角咀基本上附近酒家試過 又貴又唔太好食 一D梗本放唔入口
恕我直言
呢一個亦係我first post 希望介紹到好野比大家