2018-07-25
每次諗食乜大家都一定有唔同意見,所以多數食放題或者自助餐,乜都有得食就唔駛煩。朋友話呢間放題除左有日式菜之外仲有得打邊爐,所以就book位試下啦。係兆萬中心3樓,唔駛排隊搭電梯,位置非常方便。一坐低就當然揀左火鍋湯底先啦,佢有得揀4格湯底,好有創意,我地揀左沙嗲,麻辣,蕃茄同豬骨,一擺低勁香麻辣味,佢仲可以揀大中小辣,夠貼心!大陪份火鍋配料都係自己出去拎,食幾多拎幾多又可以樣樣試D,仲有好多飲品揀,連新出既減肥可樂都有,即刻拎返罐試下。刺身種類都多,有三文魚,劍魚腩,赤貝,甜虾,希靈魚,鮑片, 吞拿魚, 榮螺, 八爪魚,新鮮好食,最欣賞佢唔會比少你,寫幾多落幾多。火鍋除左自助果d配料之外,竟然海鮮都有,蜆,蟶子,東風螺,帶子,墨魚滑,勁豐富,有驚喜。牛肉我地叫左個普通牛肉,雖然普通,但質素都唔差喎,肉質鮮美好吃,有牛味,佢仲有隻係貴d,下次一定要試下!其實淨係食火鍋都好飽,太多選擇,但我地都有留少少肚食壽司,燒物同天婦羅。串燒唔錯,即叫即燒,天婦羅都好食,粉唔係好厚果d,外脆內軟。最尾食埋甜品,真係非常飽了,非常滿足。
最尾食埋甜品,真係非常飽了,非常滿足。