2017-03-20 132 浏览
星期五晚預先BOOK左枱, 岩岩好趕得切7點前入座, 會平$10-$20, 今次淨係要左最平果個$148放題, 因為唔特別愛好海鮮, 同埋一直食開其他牛字頭既日式連鎖邊爐放題質素都有保證!食物款式算好多, 有熟食(炒飯, 炒雜菜, 雞翼,etc), 有壽司, 天婦羅, 中華沙律, 甜品(PUFF, 蛋糕, 牛奶布甸,etc), 同埋唔同既火鍋配料等等..熟食方面, 真係非常普通, 同埋唔夠熱唔知點咁...燒菠羅都幾甜既!日式小食方面, 天婦羅出晒油, 壽司飯雪到好硬, 炸蝦就唔錯既...火鍋配料就無平時其他牛x咁吸引, 都係d丸呀, 菜呀, 但選擇唔多, 頭2碟牛肉切到好厚, 咬都咬唔開, 之後黎果2碟好左d, 但都係唔算好食..不過服務唔錯, 自動自覺有人幫我加湯甜品方面, 其實邊爐放題見到咁多款都幾興奮既, 但就唔好期望太高囉,牛奶布甸都可以試下既總括黎講, 個人最力推都係旺角雅X既牛X放題, 就算最平套餐既牛肉都係高質素, 呢間就中等啦, 只係食完無好滿足既感覺XDDD