可同時使用2種discount--VIP: 食滿100元,享半價意粉,--使用Coupon--飲品買1送1(同一系列)total $122飲品款式都唔少,不過我對奶茶敏感,所以還是揀朱古力類的好了, Chocolate whipped cream x2 $22質素仍是不錯,幾多cream,不過飲得多都幾濟... 全份tomato cheese pizza $50幾好味,good 唔會好油膩,加上tomato so sweet,胃口大開!!pizza脆卜卜,焗得很好 芝士磨菇肉醬辣意粉 $36意粉夠辣~每條意粉也是充滿了辣味,辛好唔會辣到食唔到~辣的程度很好,唔會落好多辣椒油~加上呢款意粉幾創新,唔會單單係肉醬意粉咁悶,不過我地揀左煙斗粉,今次食終於無比錫紙器皿,比左隻意粉碟~咁樣個賣相好睇好多~.....肉醬粒粒分明~無乜油, 磨菇粟米香草汁煙斗粉 $32點知上菜果陣見到又用返錫紙器皿盛載,可能唔夠碟用掛...呢款的忌廉汁都有點點濟..還是吃番茄汁的比較好了~下次有機會試下choco fresh milk先~18元不過睇落去呢款飲品好似普通左少少咁,所以都係飲返Chocolate
可同時使用2種discount
--VIP: 食滿100元,享半價意粉,
--使用Coupon--飲品買1送1(同一系列)
total $122
質素仍是不錯,幾多cream,不過飲得多都幾濟...
全份tomato cheese pizza $50
幾好味,good
芝士磨菇肉醬辣意粉 $36
磨菇粟米香草汁煙斗粉 $32

下次有機會試下choco fresh milk先~18元
不過睇落去呢款飲品好似普通左少少咁,所以都係飲返Chocolate whipped cream
Chocolate whipped cream ,女生最愛~
香濃朱古力醬+cream~大杯
芝士磨菇肉醬辣意粉 ~幾有新鮮感
磨菇粟米香草汁煙斗粉
colourful,全份tomato cheese pizza
見到都垂涎三尺了~車里茄good
香濃朱古力醬+cream~大杯