2012-10-29
個FD生日,就他,就食放題,提前一日BOOK,BOOK7點,個人報價198+1,說我地食218+1多款小小最後選左218+1跟住放工去到無所事事,就6點8上到去,個人都未等我開聲,就已經話168+1而家可以入去食,食到8點半個幾價錢可一差咁遠,真系好怪個場都幾大,坐得都唔算話非常逼點左第一輪刺身,分量系唔會跟紙寫的,系會按人數而比,但味道絕對算系幾OK,款式都算好多,每次上都小小,但又唔會話漏單跟住點左D壽司,個款都好多,而且舊飯好細舊,我覺得算系我去咁多放題裡面壽司最多款,而且最有心機整的一間,抵贊天婦羅都好多款,有青椒,幾特別,又幾好食炸豆腐都幾好食,但舊豆腐應該只系炸左幾秒,但勝在個配菜魚絲比較多呢度飲品都幾多款,連熱茶都要叫先有,算系非常特別。。。。燒粟米個分量系好多,但都好好食,好甜叫做個煮“見”來的時候分量都好多,而且真系只只有肉,D湯真系好清,不過D見系有泥,唔系有沙,系有泥。。。而且好大舊,幾乎好多都有,所以去食的人望清先好食甜品有豆腐花,好正,有雪糕講食物款,絕對唔少,已經唔系好記得自己食過咩,因為太多太多服務方面,都好到家,算系好有禮貌,上菜速度系非常快,基本上系不
最後選左218+1
個幾價錢可一差咁遠,真系好怪
個場都幾大,坐得都唔算話非常逼
天婦羅都好多款,有青椒,幾特別,又幾好食
呢度飲品都幾多款,連熱茶都要叫先有,算系非常特別。。。。
燒粟米個分量系好多,但都好好食,好甜
甜品有豆腐花,好正,有雪糕
講食物款,絕對唔少,已經唔系好記得自己食過咩,因為太多太多
服務方面,都好到家,算系好有禮貌,上菜速度系非常快,基本上系不斷有得食。。。唔會要等
應該仲有下次。。
只系個價錢唔知點解差別咁大。。。
题外话/补充资料:
大家點凍清酒時留意下個玻璃樽
個樽旁邊有個窿裝冰,倒酒時好容易整到裡面融左的冰水倒出來。。。我就差小小比隔離台整濕條褲