2021-02-09 24 浏览
今日係荃灣附近番工經過見到,又咁岩想食Burger 咁試一試佢la, 估唔到都有D 驚喜店舖門面簡約、亦都冇得堂食,只可以外賣,加上只賣4款包,所以如果係好食既,根本唔需要話好多花款如果叫餐就會跟一罐汽水D Burger 全部都係即叫即做,所以一定係新鮮,加食落都係"熱辣辣"你仲可以見到衛生情況,透明度高* Cheeseburger - 今次叫個呢個黎食,配料加醬汁適中,唔會多唔會少,而主角漢堡就食落口好Juicy 好有牛味唔會話好乾身* 跟餐薯條 - 可能我擺奈左小小,形影左d 薯條質感,亦都咸左小小總括而言,如果中意食漢堡包既可以試下,絕對好過d 大形連鎖品牌,價錢都合理如果再次經過荃灣又想食Burger, 都會再食

如果叫餐就會跟一罐汽水

你仲可以見到衛生情況,透明度高

CheeseBurger

唔會話好乾身

薯條

如果再次經過荃灣又想食Burger, 都會再食
2021-02-08
CheeseBurger