蜂蜜梨汁生牛肉 ($160) 少數韓式餐廳提供嘅生牛肉,呢款食材風險高,相對較難處理,而且最緊要係新鮮。但係做得嘅,都係對自己有信心嘅餐廳。呢道菜以鮮牛肉配生雞蛋,再以青瓜佢配搭,清甜,帶著淡淡牛香,作頭盤品嘗,味道一流。貼心店員建議及早品嘗,因為放久後會出水,影響味道。各位對護心肉 ($150)可能有些陌生,其實佢就係豬肉嘅一部分,但佢係全隻豬最香嘅部分,佢係豬嘅橫隔膜和肝之間,每隻豬只有二百至三百克!雖然佢係豬肉,但唔多脂肪係低卡食物,爽口彈牙。呢個時候貼心店員又再出現,老實講食我就叻,煮都係交畀人啦。燒起上黎香味四溢,四周都係食材嘅香味。咬落果然冇令人失望。彈牙,油香竄入牙縫~韓牛肉眼牛扒 ($365)一食落口入口即溶,好有牛肉味,就算吾加醬料都好好食!仲有人幫我地燒埋,仲送煎雞蛋,蛋味濃郁,用鐵板上夠哂熱!菠蘿燒酒,酒味吾太濃,甜甜地,就算冇飲開酒既人都岩飲!

菠蘿燒酒,酒味吾太濃,甜甜地,就算冇飲開酒既人都岩飲!