2020-05-19 2740 浏览
这间位于屯门的店舖日式放题!位置交通都好方便!邻近轻铁站!地方都算唔错!装修环境都好特别!地方坐落都好舒适!。至于食物方面:蒜香焗蚝卖相好吸引!味道唔错食入口好正好香口!虽然D蚝都唔算大只!食入口好正又有口感!十分之唔错!。香煎大虾味道十分之好味!味道恰恰好!食入口都算唔错!卖相都好吸引!。浓汤煮蚬味道好正!酒味好香浓好重!味道恰恰好带有D酒味食入口我觉得唔错都几好食!。希灵鱼剌身十分之又口感又爽口!食入口觉得味道好新鲜!鲜带子味道好鲜甜!食入口觉得好正好鲜甜!花之卷卖相好吸引!细细件包住D三文鱼又新鲜再加埋D蟹籽食非常之唔错!黑松露三文鱼寿司都好特别!加入咗黑松露另到味道唔同咗!真系好有创意!同埋其它寿司都好特别!款式又多十分之吸引!。软骨饺子外皮松软!味道都好好味!猪软骨十分之松脆!整件饺子食入口非常文之唔错!。大虾天妇罗、南瓜天妇罗、紫心香竽丸、芝心虾丸非常松脆!味道恰恰好!又唔会好肥腻!。甜品款式都好多!马卡龙味道好好味道!又好可爱细细粒又唔会好甜!食入口又有口感十分之正!还有其它冻食甜品!款式都好多!卖相好吸引!喜欢食甜品就开心!。至于价钱方面一般价钱!食物款式都算好多!我觉

至于食物方面:

同埋其它寿司都好特别!款式又多十分之吸引!

至于价钱方面一般价钱!食物款式都算好多!我觉得都算唔错!
等候时间
10 分钟 (堂食)