2023-06-03 142 浏览
*大將Taisyou-一人一鍋の首選*放工約朋友去旺角傾計打邊爐,一出地鐵站商場落電梯就搵到,環境衛生乾淨,座位舒適,最啱老友幾個一齊輕鬆Gathering!😝《120分鐘半自助放題》🥘*湯底* 人氣NO.1 🔥🌟黃金壽喜燒經典清甜口味,不敗之選🌟完熟番茄海老濃湯濃郁番茄🍅用料新鮮*澳洲和牛牛小排套餐*🥩🥓✨澳洲和牛牛小排牛肉味香濃,入口嫩滑✨昆布漬雞肉雞肉入味鮮嫩✨熊本豬梅花肉肉質上乘✨特選美國牛肩肉牛肩肉肉質鮮嫩✨西班牙五花肉片肥瘦適中整體黎講覺得肉質唔錯🤭👍*海鮮* ✨日本帶子正常發揮✨蝦滑爽口彈牙👍⭐️自助食品區丸類🍥、菜類🥬、菇類、烏冬 etc選擇種類不算多,基本的都有⭐️冷盤小食區泡菜、酸蘿蔔、炸雞、紫蕃薯 etc其中炸雞肉質嫩滑,驚喜推薦👍⭐️自助飲品區有汽水/咖啡/茶/小枝裝飲品⭐️自助甜品區-日式手工甜品木糠/朱古力奶凍細細杯,可以試下不同口味👍😋⭐️自助雪糕機+自助窩夫機🧇 玩樂味💯今次試左”兩溝”雪糕,但由於太飽冇試到窩夫,下次有機會可以試試🤭服務❤️👍員工細心,經常留意湯底情況,會主動幫手加湯👍收拾前都會禮貌詢問
*大將Taisyou-一人一鍋の首選*

《120分鐘半自助放題

🥘*湯底* 人氣NO.1 🔥
🌟黃金壽喜燒
經典清甜口味,不敗之選
🌟完熟番茄海老濃湯
濃郁番茄🍅用料新鮮

*澳洲和牛牛小排套餐*🥩🥓
✨澳洲和牛牛小排
牛肉味香濃,入口嫩滑
✨昆布漬雞肉

正常發揮
✨蝦滑
爽口彈牙👍

⭐️自助食品區
丸類🍥、菜類🥬、菇類、烏冬 etc
選擇種類不算多,基本的都有

⭐️冷盤小食區
泡菜、酸蘿蔔、炸雞、紫蕃薯 etc
其中炸雞肉質嫩滑,驚喜推薦👍

⭐️自助飲品區
有汽水/咖啡/茶/小枝裝飲品

⭐️自助甜品區-日式手工甜品
木糠/朱古力奶凍細細杯,可以試下不同口味👍😋

⭐️自助雪糕機+自助窩夫機🧇 玩樂味💯

服務❤️
👍員工細心,經常留意湯底情況,會主動幫手加湯
👍收拾前都會禮貌詢問