2011-08-05
有次行過彌敦道近信和見到有人派傳單,之後咪拎嚟睇,見到間日式放題新開張而且啲野食選擇都多丫,咁啱隔多幾日個老友生日所以咪打電話去Book位試下好唔好味 到今晚,成班fd入到去間鋪頭,嘩!間鋪都好多人幫襯,好彩有Book位啫! 一坐低當然拎啲order紙點下嘢食先喇,佢哋提供五款order紙俾我哋選擇。 咁我當然唔理三七廿一乜都點啲先喇! 點完唔夠三分鐘啲食物排住隊咁送上嚟啲服務效率的確抵讚!芝麻波菜啲味道調校得唔錯可以試試鐵板炒雜菌蟹籽壽司、牛油果壽司、火炙吞拿魚壽司、火炙三文魚壽司、火炙玻璃蝦、鰻魚壽司其實都唔錯不過可以的話將啲壽司飯整番細少少咁就perfect三文魚、吞拿魚、甜蝦、希靈魚、鯨龍刺身超級大堆頭佢哋切得幾厚身唔錯!牛油粟一燒 鮮甜鐵板燒蒜香牛柳粒 夠稔夠香鹽燒雞軟骨 爽口佐酒一流 其實我去過咁多間日式放題我覺得呢間日式放題比較揼本,起碼唔會俾啲超薄刺身、超細壽司我哋食丫!啲刺身好新鮮無雪,已經好過某啲鋪頭一咬落去成口雪,呢間日式放題需要改善嘅地方就喺啲冷氣可否凍多少許,因為我覺得有少許熱 整體嚟講唔錯喇!我都會繼續幫襯
超級大堆頭佢哋切得幾厚身唔錯!