2024-10-16 75 浏览
前排去左旺角食烤魚🐟~入到去 環境好舒適 地方好大 冷氣好夠!適合一大班人上黎聚會🎈😆烤魚我嗌咗小辣同清江魚 個辣度係啱啱好我食到 好麻好香!☺️不過食唔到太辣既都可以嗌BB辣!條魚一上我仲擔心會一般 因為佢層皮好似炸過 驚啲肉會老左 點知食左一啖真係驚喜到我!😳真係好滑好入味🤩成條魚都好多肉 每一啖都係好滿足😋入面仲會有啲配菜:娃娃菜、魔芋、蓮藕、土豆片等 兩個人食啱啱好 之後我見啲串燒好似幾吸引 就嗌咗雞軟骨、雞皮串同泰式豬頸肉串 雞皮比我想像中出色!佢炸到脆卜卜 但咬一啖係會爆汁 食落會有啲甜甜地(感覺似噴左啲啲蜂蜜咁)雞軟骨都幾大粒!✨重慶麻辣烤魚✨手工雞皮串✨雞軟骨✨泰式豬頸肉✨半份手切牛小排🍴我要烤魚串燒烤魚專門店 (旺角)📍旺角通菜街1A-1L號威達商業大廈Deli2 1樓1A號舖#我要烤魚 #烤魚 #串燒 #foodiehk #高質 #旺角 #旺角美食 #香港美食 #陀地燒

✨重慶麻辣烤魚
✨手工雞皮串
✨雞軟骨
✨泰式豬頸肉
✨半份手切牛小排

🍴我要烤魚串燒烤魚專門店 (旺角)