2023-08-10
今次黎到黃埔呢間餐廳,好彩夠早黎,7點入座唔算太多人可以影下相,未夠7點半已經要等位了。餐廳環境喜出望外,好闊落坐得好舒服,燈光又柔和,影人影食物都靚d呀餐廳有另外一邊仲可以帶寵物入黎,最緊要係竟然有live band, 仲可以點歌呀,聽住歌食野真係特別好氣氛。經典凱撒沙律菜新鮮,每一啖都有d芝士味,加埋d脆口麵包粒,做前菜好開胃。松露及蒜香芝士醬薯條薯條本身都有味,仲可以點兩款醬,兩款醬都幾好食。不過我個人就鍾情黑松露多d香煎帶子明太子忌廉汁意粉有三粒帶子,加少少三文魚子,都幾鮮味,最緊要係有好多明太子,成碟意粉都係紅紅地你就知幾足料每一啖都鹹鹹香香 仲好creamy 添!士多啤梨拿破崙抹茶芭菲拿破崙好鬆脆,杯野中間仲有雪糕,個底係有抹茶醬加類似小丸子嘅野都唔錯唔係間間cafe都可以食芭菲所以絕對係呢間餐廳其中一個賣點 打卡一流!
經典凱撒沙律
香煎帶子明太子忌廉汁意粉
每一啖都鹹鹹香香 仲好creamy 添!