2021-12-16
同朋友出得觀塘都離唔開去工廈搵食😋今日就嚟到呢座唔太起眼嘅半工廈食....燒烤放題+生猛游水蝦!一個閒日嘅夜晚都坐滿得七七八八,店員安排咗另一邊廂比我地 抵讚嘅係全部卡位都有私人嘅魚缸,唔洗同人打交爭住用☺️每台都有四樽調味料 鹽 辣椒粉 孜然粉 黑椒做人最棹忌就係冇「樽鹽」!仲要係燒肉點可以唔灑鹽!但就偏偏我地枱冇🥲🥲🥲好彩有得混醬,免費提供蒜蓉 辣椒 蔥 豉油 燒肉汁 牛油等等,靠燒肉汁點下都唔差😚坐低冇耐店員就送上套餐包括嘅靚牛拼盆同海鮮船!巧開心店員仲送多一碟五隻椒鹽蝦比我地燒😍😍套餐包一隻海鮮船同一碟牛肉拼盆~海鮮船有鮑魚、扇貝、蜆、魚片,鮑魚大大隻又新鮮😍扇貝都厚肉牛肉拼盆裏面牛肉粒最高質🤪牛味濃 大大粒又唔韌牛小排都入口即溶咁濟 其他牛肉都唔會冇肉得肥 可惜兩樣都冇得翻嗌🥲蝦都好新鮮生猛 捉極都捉佢唔住💦仲要隻隻爆膏 手掌咁大!! 鮮味十足 就咁加胡椒粉就好夠味 🤤如果夾晒魚缸嘅蝦仲可以加添😍 不過就限量供應 我地8點半想加蝦都已經冇晒lu🥲自肋區有兩大個雪櫃 一小枱熟食同一個甜品櫃。雪櫃夠晒凍 唔驚d肉類擺耐咗唔食得 種類繁多,雞牛豬魚菜丸腸樣樣有齊,仲有原條燒魷魚🦑同我
每台都有四樽調味料 鹽 辣椒粉 孜然粉 黑椒
套餐包一隻海鮮船同一碟牛肉拼盆~
海鮮船有鮑魚、扇貝、蜆、魚片,鮑魚大大隻又新鮮😍扇貝都厚肉
牛肉拼盆裏面牛肉粒最高質🤪牛味濃 大大粒又唔韌
自肋區有兩大個雪櫃 一小枱熟食同一個甜品櫃。
雪櫃夠晒凍 唔驚d肉類擺耐咗唔食得
種類繁多,雞牛豬魚菜丸腸樣樣有齊,仲有原條燒魷魚🦑同我最愛嘅牛脷同金菇肥牛😍😍! 平時鍾意食菜嘅朋友仲有包好咗嘅錫紙蔬菜包
熟食區有好多炸嘢,仲有芝士焗西蘭花同茄醬焗豬扒飯😻
甜品選擇多 個個都獨立包裝好衛生!brownie 好重可可味又有粒粒朱古力 唔錯🥰仲有大大盒生果,好消暑解毒🤣 雪糕櫃有超多隻味 連榴連同開心果味都有wowww
飲品選擇都幾多 無酒精汽水同包裝果汁都樣樣齊 🧃🥤略嫌冇提供無糖茶 想扮下健康都唔得🤥
整體服務唔錯 都坐得好舒服😌2個人佢比卡位我地 夠晒位擺野 待應態度都唔錯 唔會話任食就串串貢👍