想食甜品所以嚟咗The ONE嘅Gram cafe & pancakes😋Cafe主打各式各樣嘅班戟同梳乎厘班戟 有鹹同甜班戟可以選擇不過如果想食啲飽肚啲嘅野 仲有午市套餐、三文治🥪、法式多士🍞、雪花冰🍧同飲品🍹提供環境走木系田園風🌿 有張幾特色嘅枱🤩枱面係圍繞住中央嘅一棵樹🌴 客人就可以以此為背景打下卡⭐️⭐️ 雜果朱古力班戟 HKD$108⭐️⭐️呢款班戟係傳統嗰隻扁而薄嘅熱香餅 口感偏紮實蛋味重亦帶點淡淡的鹹味 面層配上雜果🍓 朱古力醬🍫同撒上糖霜 全部都以新鮮水果切片 唔過酸😉將班戟點上旁邊的雲呢拿雪糕一齊食 冰凍香滑整體層次豐富 咸甜交織 味道不錯🤪不過略嫌份量少咗啲😛味道:🌕🌕🌕🌗🌑⭐️⭐️石板街班戟 HKD$118⭐️⭐️班戟一層疊上一層 整碟撒上可可粉 賣相不錯🤓上層之間夾上輕盈whipped cream下層則夾上香甜濃厚嘅custard cream 呢個配搭唔會令人覺得甜膩😙旁邊則有糖漬車厘子 焦糖合桃粒同棉花糖作伴碟 驚喜位係焦糖合桃粒超香脆好食😍班戟口感比雜果朱古力班戟更鬆軟味道:🌕🌕🌕🌗🌑

⭐️⭐️ 雜果朱古力班戟 HKD$108⭐️⭐

呢款班戟係傳統嗰隻扁而薄嘅熱香餅 口感偏紮實