2016-05-17 2328 浏览
观塘区返左好耐工既我眼见上楼既餐厅愈来愈多,想要咩款式都有!但系除左party room 外 我自己就暂时未揾到一间有主题性而好吸引我去既餐厅。朋友同我讲 系THE WAVE 到开左间运动主题西餐,我听到觉得好似几好woo 于是 订左台今日试喇。一坐低就急不及待睇下食咩,一路行入去我地坐既台期间,见到人地叫既野食已经觉得样样都好吸引!拎住个menu 谂左好耐同朋友都唔知食咩好,而服务员应该见到我地唔知想点,所以好有礼貌行过黎问需唔需要介绍。最终我地叫左3款食品特色凯撒沙律佢地个沙律酱岩岩好,酱唔会太多或太少而鸡肉入味 我觉得又唔太硬 几好将蛋黄捞埋有酱既菜一并食,好match 美式芝士通心粉一上菜已经比佢既卖相吸引住以为一定芝士味好浓好重点知,一食落口系食到好浓既黑松露味道 而D菇都好juicy 仲有好甜既南瓜,一流美式烤猪肋骨味道不差,好食既,但猪肋骨有点硬如果,'林'返点 我谂会perfect呢间餐厅,唔同角落都有D游戏比食客玩,除左食之余又可以玩,而店内有好多部电视机播紧球赛,唔钟意睇足球,可以睇篮球!满足大家唔同愿望!仲有一个露台天气好 坐系出面都有另一种风味放工无野做可以黎
观塘区返左好耐工既我
眼见上楼既餐厅愈来愈多,想要咩款式都有!

最终我地叫左3款食品

特色凯撒沙律
佢地个沙律酱岩岩好,酱唔会太多或太少
而鸡肉入味 我觉得又唔太硬 几好
将蛋黄捞埋有酱既菜一并食,好match
美式芝士通心粉
一上菜已经比佢既卖相吸引住
以为一定芝士味好浓好重
点知,一食落口系食到好浓既黑松露味道

而D菇都好juicy
仲有好甜既南瓜,一流
美式芝士通心面
美式烤猪肋骨
味道不差,好食既,但猪肋骨有点硬
如果,'林'返点 我谂会perfect
仲有一个露台
天气好 坐系出面都有另一种风味
放工无野做可以黎呢到happy hour!
如果有咩聚会都可以黎呢到 份量唔少 价钱又合理!

总算一个新发现,聚会好地方

2016-05-17
美式芝士通心面