週末去諗住搵間cafe鬆一鬆,搵到呢間樓上天台cafe,唔係特別搵真係唔會留意,不過晏晝去都幾full下🔥-香蒜白酒蘆筍日本和牛粒燴扁意粉 $138呢個價錢竟然食到和牛粒,仲要好多料好足❤️咬落好彈口好juicy!蘆筍比一般食到嘅係條而且十分嫩口,意份都索曬d汁,一d都唔乾🤤🤤-英式炸魚配黑松露薯條 $128未食已經聞到松露香🍟,我同☃️食得好滋味🙈而且個炸魚夠酥脆,擺耐左都唔會硬曬咁,好有英式風味呢👍🏻!-Matcha latte $44呢個抹茶latte個人認為有d偏甜,自己比較鍾意甘甘地嘅抹茶多d🙈呢隻飲落甜味較出,而且試到少少茉莉花香咁,好特別哦💓-Oreo 朱古力沙冰 $58呢個飲品好有層次,頂部有舊cream,個底係朱古力沙冰,朱古力味就比oreo突出🍫
香蒜白酒蘆筍日本和牛粒燴扁意粉 $138
呢個價錢竟然食到和牛粒,仲要好多料好足❤️
英式炸魚配黑松露薯條 $128
Matcha latte $44