有乜嘢自己一個做會好悶,一班人一齊就最開心呢!?答案就係去滾啦,入到去好似發現新大陸咁,天花寫住「男人去滾、女人唔緊」。而餐牌更加有好多廣告,例如「我哋今晚玩餐飽、學長唔使指意走」,單純嘅我完全唔知點解🥺小食由於湯底準備都需要時間,我地就叫住小食食住先。推介蝦膠釀油炸鬼和金甲炸魚皮,兩款都炸到好香脆,而蝦膠更加爽口彈牙。湯底原隻花膠雞燉翅湯非常足料嘅湯底,原隻新鮮雞放入去,湯底淡黃色非常清甜,不知不覺就飲咗兩碗咁多。而湯底入邊仲有魚翅,淨係飲個湯都回本啦。海鮮海鮮方面種類都好多,其中必食嘅有九節蝦桂花蚌、手打墨魚滑和潮州魚蛋,每一款都好新鮮㗎。肉類當然唔少得特級即日新鮮牛頸脊同埋日本豬豚肉,牛頸脊顏色鮮紅又極靚油花,充滿肉香。最後食埋個繽紛鮮果涼粉鍋,煙霧離漫嘅感覺打卡感十足,大家都快啲去滾下啦。去滾 (銅鑼灣)銅鑼灣登龍街1號金朝陽中心2期Midtown27樓

小食

湯底
原隻花膠雞燉翅湯

海鮮
海鮮方面種類都好多,其中必食嘅有九節蝦
桂花蚌、手打墨魚滑和潮州魚蛋,每一款都好新鮮㗎。

肉類

去滾 (銅鑼灣)
銅鑼灣登龍街1號金朝陽中心2期Midtown27樓