2023-02-25 1265 浏览
📍贵州遵义黔营羊肉粉 🧭旺角通菜街86号利群十厦地下E号舖人均消费: HKD108一直想试吓,就排下队!👎🏻羊肉粉$50𝑳𝒂𝒎𝒃 𝑹𝒊𝒄𝒆 𝑵𝒐𝒐𝒅𝒍𝒆𝒔个汤好清,淡淡羊肉香,第一口系好味,但慢慢觉得愈食愈无味!羊肉片唔觉得好特别,普通边炉货色!个粉好食好滑,好似米线同乌冬混合体!但整体真系麻麻地,唔知出名啲咩😅明明听到有啲员工问要辣定唔辣,我问佢佢又话无分,之后我再同佢讲,佢又话有👊🏻到出餐佢有冇加辣俾我,之后佢竟然加辣椒留俾我,仲要同个粉一啲都唔夹 🤦🏻‍♀️🆗凉拌羊肉 $58𝑺𝒑𝒊𝒄𝒚 𝑴𝒂𝒓𝒊𝒏𝒂𝒕𝒆𝒅 𝑳𝒂𝒎𝒃望落去好似好难,但系其实识落辣到普通!但个羊肉比汤粉个羊肉片香啲,不过无乜特别其实佢仲有好多唔同嘅羊肉食,如果食烧羊肉可能会好好多😅 最大问题系员工态度真系好差好差,好似欠咗佢咁!安排又差,明明排队攞晒飞,都可以乱晒笼,地方又迫🤷🏻‍♀️ #MFJ旺角 #MFJ中菜#mfoodjournal #foodie #hkfoodie #foodblog #hkfoodblog ##chinesecuisine #chinesefood #noodles #chinesenood

📍贵州遵义黔营羊肉粉
🧭旺角通菜街86号利群十厦地下E号舖

人均消费: HKD108

一直想试吓,就排下队!

👎🏻羊肉粉$50
𝑳𝒂𝒎𝒃 𝑹𝒊𝒄𝒆 𝑵𝒐𝒐𝒅𝒍𝒆𝒔

🆗凉拌羊肉 $58
𝑺𝒑𝒊𝒄𝒚 𝑴𝒂𝒓𝒊𝒏𝒂𝒕𝒆𝒅 𝑳𝒂𝒎𝒃
凉拌羊肉

#MFJ旺角 #MFJ中菜

#mfoodjournal #foodie #hkfoodie #foodblog #hkfoodblog ##chinesecuisine #chinesefood #noodles #chinesenoodles
#相机食先 #旺角美食 #中菜
2023-02-03
等候时间
20 分钟 (堂食)