作为食肉兽尔都会想歇歇刚好成日路过都会见到有条人龙 都想揾日去食架喇于是book左前天去试试💡餐前小食 / 冷盘基本上冷盘的种类都几多 沙律菜 鹰嘴豆 红腰豆 秋葵等等 身为红菜头爱好者表示相当不错💡热食类各款炒蔬菜🥬 现成𩠌菜都唔少款惊喜既仲要有淮山添白饭 白粥 大热天时仲有冬瓜盅消消暑🥰💡炸/焗物类 ♡̷⁺₊˚✧总括而言就系所有炸物都好出色餐厅时不时就keep住有新鲜炸起既食物放出黎虽然炸物食材都离不开豆腐 芋头 菇类 以用唔同形态 调味将佢地包装放上台去做到素炸猪排 酥炸鱿鱼 咕噜肉 芋头腐皮卷 椒盐豆腐 炸芋头波波等 既吸引又香口拎野食时 店员仲有同我讲 8:00 左右会有个pizza 出 最后当然好开心可以捕捉到个完整既pizza不过个薄饼🍕 就欠缺左焗炉应有既火喉唔太够热而呢块包就比较厚身喇💡甜品🍮类 ⸜♥⃜⸝ 芝士挞同芝士蛋糕都好掂蛋糕就系日式芝士蛋糕🍰 既口感 比较湿同软身果款个挞仔 我按捺不住地食左三粒👻 两款芝士味都好浓郁红豆糕就搞唔掂喇 无味架㖞´-`是日腐竹蛋糖水 ´-`系甜甜地既芡汁腐竹糖水🙉 唔系好ok 喇呢个就💡水果🍉类有哈蜜瓜同切起一片片既橙俾大家消济💡饮品
作为食肉兽尔都会想歇歇

有哈蜜瓜同切起一片片既橙俾大家消济

💡饮品区
有玫瑰花蜜 罗汉果水 同红茶选择
夹紧既系淮山😍😍😍

✰ 其实我打算短期内食多次架 但一出铺见到张memo 呢间分店做到6月尾咋 所以估计下次会去拜访旺角店
✰ 应该餐厅既冷气真的不给力 未知会否成为不续租既原因呢
✰ 不需加一收费 $138 明码确价