2010-02-09 49 浏览
每到大時大節, 總會為送禮而煩 有Jenny真係煩小好多Jenny 曲奇真係送禮自用兩雙宜佢有大中小3個size, 每隻packing都已經有幾隻味, 十分方便.其實Jenny有蛋糕, 曲奇, 鳳梨酥同鳳梨汁賣, 蛋糕基本上我只吃過榴槤蛋糕, 十分之正, 不過係季節性唔係成日有. 曲奇有硬同鬆化2隻, 一般人都只會買鬆化個隻因為真係太好味了! 一盒有齊4隻味, Coffee, capachino 同 butter 最正, 入口即溶, 濃郁既味道係個口度爆發! 每次來買禮送客都一定買多盒自己食! 細細一盒, 開了你會發現"乜咁快就食左咁多拿"鳳梨汁係造鳳梨酥時榨出來的所以絕對係百份百天然同新鮮,無加糖就更健康, 鳳梨酥就要即食, 過多幾日會好硬的
每到大時大節, 總會為送禮而煩
有Jenny真係煩小好多

其實Jenny有蛋糕, 曲奇, 鳳梨酥同鳳梨汁賣,

細裝4mix
招牌
2009-12-20
$70 (其他)
庆祝纪念
圣诞节