每到放飯時候,#小秘書 就最怕啲同事叫我諗吓去邊度食飯😅 腦海忽然空白… 所以呢個重任都係交比 #首領 比較合適,比個機會佢帶我哋去試吓新嘢嘛🤩 經過 #LittleMariosPizzeria 好幾次,每次都因為各種理由冇入到去,呢日機會嚟喇🤤 不過唔知知係我有病,定係餐廳唔記得開冷氣,坐近門口嘅我哋,食哂西北風之餘,室內嘅溫度比室外還要高😅 好彩個waitress有幫我哋反映,室內嘅溫度後來都慢慢調低咗啲喇😚 見佢啲lunch set包埋飲品,諗住抵食啲啦,不過我要嘅 #黑松露卡邦尼意粉 份量就真係少咗啲👉🏻👈🏻 如果大啖啲食,幾注就冇晒😅 好在啲 #餡料 都幾豐富,濃濃嘅 #黑松露香氣、再將 #芝士 溶入喺 #意粉 裡面,口感同味道都唔錯喎🤤 最後配埋杯餐飲 #AppleSoda,味道清清地正好一解芝士殘留喺口腔嘅味道🤪不過如果餐餐lunch都食得咁富貴,而且餐廳整體服務都比較慢,短時間內我都未必會再幫襯lu🤣🤣

2021-04-21
$129.8 (午餐)