-聖誕節去迪士尼,絕對係消耗體力嘅運動,今次一入園,張生就好醒目咁衝去大街餐廳攞咗飛先,因為唔攞飛真係未必有得食😂-今次我哋叫咗和牛芝士漢堡飽🍔 想講份量真係幾多,和牛漢堡好juicy,配埋焦糖蘋果一齊食,立即罪惡感減一半😙❤️ 跟餐仲有埋蕃薯條,一定唔會餓親肚仔🤪-前菜要咗米奇蟹餅,我覺得都唔錯,最緊要係夠熱😊✌🏻 至於另一份主菜我哋要咗香烤西冷……味道不過不失啦,但佢嘅份量真係好少,性價比差太遠😅😅😅 -不過喺樂園食嘢,其實都味道唔會好大前望,佢哋嘅服務真係唔錯🤍 要咗Duffy 雙重朱古力飲品,味道係好濃郁,不過偏甜咗小小🙊 Duffy 窩夫主要都係賣相啦,味道就係普通窩夫味😂 (因為真係普通窩夫,點講都係窩夫味囉🤣-我個人覺得係食氣氛同方便嘅😬 味道可能食吓小食亭嘅爆谷/火雞髀會更大驚喜✌🏻

2021-12-22