2021-12-04 540 浏览
🍾用餐體驗今日同幾個好朋友去迪士尼玩咗一日,咁啱其中一個朋友生日,而呢間餐廳又開始做緊聖誕大餐,所以我哋都想試吓🤭同行有七個大人兩個小朋友,我哋成日舉手要呢樣要嗰樣,員工嘅服務態度都好好,而且都好快速回應我哋嘅需要,好專業,值得一讚👍🏻👍🏻🖼環境呢間餐廳喺美國小鎮大街,我哋咁啱坐喺窗邊,享用晚餐嘅時候望到大街正正落緊雪,好有氣氛🥰主食:🤍 聖誕海鮮批配龍蝦汁呢個前菜非常驚喜,海鮮批嘅餅皮好鬆脆,配上龍蝦汁真係一個好完美嘅組合😋🤍野菌忌廉湯配松露牛油多士呢個前菜都好出色,飲落每一啖都有濃濃嘅野菌香味🤍香烤西冷配雜菜南瓜蓉,可口可樂燴白菌釀巴馬火腿及堅果伴松露燒汁西冷叫咗五成熟,食落覺得舊西冷嘅外層烤得略有啲乾,但入面嘅肉質都維持到五成熟嘅水準甜品:🤍阿拉斯加雪山配雲呢拿汁大街餐廳喺做餅皮方面都幾出色,呢個甜品嘅餅皮都好好味
🍾用餐體驗

🖼環境

主食:
🤍 聖誕海鮮批配龍蝦汁

🤍野菌忌廉湯配松露牛油多士
呢個前菜都好出色,飲落每一啖都有濃濃嘅野菌香味

甜品
🤍阿拉斯加雪山配雲呢拿汁
大街餐廳喺做餅皮方面都幾出色,呢個甜品嘅餅皮都好好味

2021-11-28