2022-11-01 1248 浏览
Halloween 同男友一齊到迪士尼酒店staycation🎃..打算近近地試下晚餐就算睇左一輪最後都係揀左酒店二樓既芊彩餐廳🎈比起迪士尼酒店嘅兩間比較貴嘅餐廳 呢間就親民好多無需排隊直接walk in餐廳環境都好大 同埋坐得舒服都幾重要🥰..Order左4樣嘢,overall 都覺得唔錯都推薦大家試下,以下評價僅供參考:1 黃咖哩蟹肉米粉⭐️⭐️⭐️⭐️因為本身少食咖哩,覺得呢款黃咖哩都幾甜,完全唔辣,小朋友都可以食,米粉就小凍,不過完全唔影響成個菜既味道。個人比較鍾意呢個菜.2 黑毛豬排⭐️⭐️⭐️豬排黎講都幾厚,個汁幾好味,同埋食到炭燒既味,肉質黎講就還好,唔會太韌.3 萬聖節甜品蛋糕⭐️⭐️⭐️三款蛋糕個餡都係類似,大概係酸味既啫喱,同甜味蛋糕協調得幾好。蛋糕上邊裝飾嘅牌仔全部都係白朱古力,唔會太甜.4 椰林飄香 Pina Colada ⭐️⭐️⭐️⭐️最近特飲只有菜單上頭三款,所以都係揀咗杯Cocktail,有酒精嘅椰子味沙冰,適合女仔飲。..
打算近近地試下晚餐就算
睇左一輪最後都係揀左酒店二樓既芊彩餐廳🎈
比起迪士尼酒店嘅兩間比較貴嘅餐廳
呢間就親民好多
無需排隊直接walk in
餐廳環境都好大 同埋坐得舒服都幾重要🥰
Order左4樣嘢,overall 都覺得唔錯
都推薦大家試下,以下評價僅供參考:
1 黃咖哩蟹肉米粉⭐️⭐️⭐️⭐️
2 黑毛豬排⭐️⭐️⭐️