Mano要加一~味道评分:☄️(highest_surprise)/☀️/🌤(pass)/⛅️/💨(lowest)☀️BRAISED OXTAIL $238平时好少机会食到牛尾😝今次就嗌黎试试佢!佢既份量都几多㖞~我听人讲过近骨既肉特别好食xd结果真系冇令我失望🤓肉质好淋好滑,烩得超入味,牛味好浓😍仲带啲红酒香😋 配上面果层少少甜嘅酱汁都几适合><不过实话实说牛骨既部份都几大🫣同埋比较难优雅地食用😂😂要喺罅隙度挑啲肉出嚟😳配菜有红萝卜、西兰花、粟米等等,要特别赞一赞旧粟米,好甜!加分!整体上对得住个价(7折后$167 only!!!),推荐❗️☀️SEAFOOD PIZZA $168配料比得十分大方,有烟三文鱼、鱿鱼、虾,全部都大大旧😎好丰盛😳小提示: 鱿鱼要花d啲牙力去咬断噢但个批都几出色,平时唔食边嘅我今次都愿意食埋佢🤩(7折后$118 only!!!)☄️BANANA NUTELLA PIZZA $78Dessert方面都系简左pizza我会建议唔好后上,因为食完main饱咗可能就感受唔到佢既魅力😏pizza面头嘅棉花糖系highlight!啱啱上枱热辣辣咁食会入口即溶😋😋令人
Mano
要加一~

BRAISED OXTAIL

☀️BRAISED OXTAIL $238
平时好少机会食到牛尾😝今次就嗌黎试试佢!佢既份量都几多㖞~
SEAFOOD PIZZA

☀️SEAFOOD PIZZA $168
配料比得十分大方,有烟三文鱼、鱿鱼、
虾,全部都大大旧😎好丰盛😳
小提示: 鱿鱼要花d啲牙力去咬断噢
BANANA NUTELLA PIZZA

☄️BANANA NUTELLA PIZZA $78
Dessert方面都系简左pizza
令人惊喜既系佢食完全唔会觉得好甜好腻,但就有满满既幸福感,开心到爆炸
是日no.1❤️ (7折后$55 only!!!)

☀️TRAMONTO $98(in yellow)
似果汁多啲,怕酒味既朋友仔可以一试☺️
注意⚠️冇酒味都系会醉架

☀️MANO NEGRONI $88 (in blood orange)
酒味会比TRAMONTO浓好多😇之后对酒几乎0研究既我就唔多讲啦😂

❤️‍🔥星期一至四openrice订座正价餐牌有❗️7折(唔计饮品)
❤️‍🔥餐厅位置会距离地铁站较远(要行15mins左右)但绝对值得去,大推!中意!

❤️‍🔥❤️‍🔥❤️‍🔥既然你睇到尼度,不妨比个like & comment & follow me~话比我知你有睇,比啲动力我

❤️‍🔥最后既最后,口味尼家野因人而异啦~
BRAISED OXTAIL
SEAFOOD PIZZA