💭呢排見到好多人大推呢間燒肉店,所以呢日就專登book 左呢間燒肉舖試下係咪真係咁好食😋我覺得呢間餐廳幾好食又價錢合理😚😚😚不過間餐廳上落都幾唔方便,平時d 係一樓既餐廳好多都可以好方便地行樓梯,但係我呢次黎兜左幾轉,除左搭lift都無一個好方便既方法上落餐廳😞因為棟樓都多餐廳既關係,上落個lift 成日都爆人都要等好耐😞😞😞希望之後可以有樓梯指示牌可以上落方便d🌸和牛壽喜燒🌟🌟🌟🌟🌟呢個壽喜燒會有員工係你面前用火槍燒個牛,然後會配埋蛋汁比你撈黎食~👀得又好食🌸雞皮餃子🌟🌟🌟🌟🌟新鮮炸起既雞皮餃子咬落口d 雞油出曬黎,加埋個汁比你點好惹味!🌸牛舌🌟🌟🌟🌟牛舌本身無問題,只係因為自己手藝差煮老左😞🌸柚子雞肉🌟🌟🌟🌟🌟呢個柚子雞肉係用個公雞兜上架,好得意!個雞肉好嫩,又有柚子香!食完都唔會覺得好膩,👍🏻讚!🌸紫菜月見丼🌟🌟🌟🌟🌟紫菜+ 蛋+飯呢三樣野,根本就唔會難食!需要食主食做dinner 既人必點呢個飯!🌸豬頸肉🌟🌟🌟豬頸肉油滋滋的,食落好香!🌸厚切牛舌芯🌟🌟🌟都係因為我地技術唔好,所以燒得太老😞

🌸和牛壽喜燒🌟🌟🌟🌟🌟

🌸雞皮餃子🌟🌟🌟🌟🌟

🌸牛舌🌟🌟🌟🌟
牛舌本身無問題,只係因為自己手藝差煮老左😞

🌸柚子雞肉🌟🌟🌟🌟🌟

🌸紫菜月見丼🌟🌟🌟🌟🌟

🌸豬頸肉🌟🌟🌟
豬頸肉油滋滋的,食落好香!

🌸厚切牛舌芯🌟🌟🌟
都係因為我地技術唔好,所以燒得太老😞