2022-12-15 205 浏览
辣控又出動啦,今次去咗銅鑼灣度同好姊妹們食川菜👭🏻 興奮到不得了既我地提早左十五分鐘到🏃🏽‍♀️ 店員好快安排到座位俾我地,仲要係好有私隱既位置,真係非常幸運👯‍♀️以下係我地叫左既食物:☄️豉油王銀芽炒麵 $148辣控們表示鑊氣足🌬,食落好有大排檔個種鑊氣既風味! 好難得而家仲有廚師做到,非常欣賞🏆 就算好大牒,大家輪住夾左兩轉就食哂🥳☄️金湯肥牛肉 $408金湯佈滿辣椒🌶️,不論紅、綠辣椒,都佈滿哂係個煲上面,唔係普通人可以駕馭到既辣,非常適合我地呢班辣控食🤪 牛肉仲要係雪花均匀既肥牛,濃厚既牛肉味☺️ 呢道菜真係無辣不歡既人必嗌!🫡☄️蒜片牛仔肉粒 $138辣完就要啲濃郁味道既食物刺激下味蕾👅 牛仔肉粒味道不錯,質感嫩嫩的,易入口又濃蒜味,食過翻尋味🙈整體來說三希樓環境寧靜,廚師工藝好,食物又優質,超值😘

以下係我地叫左既食物:
☄️豉油王銀芽炒麵 $148

☄️金湯肥牛肉 $408

☄️蒜片牛仔肉粒 $138

整體來說三希樓環境寧靜,廚師工藝好,食物又優質,超值😘