#麻辣派對 (銅鑼灣)銅鑼灣記利佐治街1號金百利廣場4樓R1號舖-----😆又有一段時間無食水煮魚 今日就同屋企人逛完銅鑼灣之後黎呢度開餐 水煮魚叫左bb辣 一開始唔辣 但會越食越辣 唔太食得辣ge朋友記得先夾一半花椒出黎 以防越浸越辣 水煮桂花魚非常嫩滑 令人完全停唔到口 另外再自己加左花菜 青瓜 豬紅 同水魷魚 ~除左水魷魚之外~其他全部同水煮汁非常夾 (小提示:叫完水煮魚 再後加配料 配料會大份好多 唔知點解😂 B仔已經測試過好多次)除左水煮魚之外 其他小炒亦都非常唔錯 青炒萵筍可以解一解水煮魚ge heavy 而咕嚕肉就炸得非常香脆 肉質亦夠嫩~唔食辣ge人都可以黎試下d小炒 確實幾唔錯~-----B仔整體評價:8.5/10個👍🏻B仔抵食程度:7/10個👍🏻B仔環境評分:8/10個👍🏻B仔味道評分:8.5/10個👍🏻B仔回頭機會:9/10個👍🏻-----#swallowhk跟住我一齊吞食香港啦!#swallowcwb
#麻辣派對 (銅鑼灣)
銅鑼灣記利佐治街1號金百利廣場4樓R1號舖
B仔整體評價:8.5/10個👍🏻