2022-04-10 124 浏览
屯市新开food court都未试过,谂住拣间试一试,花甲年华都听左好耐,今晚外卖试下。因为第一次食,唔系好熟,问左店员几个问题,我问清汤系咩汤,佢答猪骨汤,然后问辣汤系咩汤底,佢话都系猪骨汤,再问辣系咪麻辣,佢话系香辣唔系麻辣。由第二个问题开始佢已经开始唔耐烦,第三个问题佢已经唔想答,叫我自己睇,我心谂,如果有写就唔驶问你啦。返到去,见到花甲非常细只,未见过呢只超迷你款,一试入口非常之辣,啲粉全部都好辣,再睇埋个汤,辣油至少有1cm浮面,超强劲大辣,我怀疑落错单,但睇单的确写微辣,我倒左一半汤沟水,仍然好辣,而且系我唔钟意嘅麻辣,店员又答我唔系麻辣?讲真,就算唔放汤食,我都辣到食唔到,我倒左九成几份,只食左烤仓鱼,对花甲年华非常失望!P.S. 食花甲粉推介去华都地下果间 好食好多!

P.S. 食花甲粉推介去华都地下果间 好食好多!

外卖自取