2018-07-02
仲坐係鋪裏面都氣難下,深深不憤,即時要寫食評,意外中伏,自己唔親身試真係唔知。要有要求囉食野。唔係填到肚就得,入到口就好食。下晏兩點幾,幾個餐都賣哂又唔早講,等你坐低嗌先講有三款都無。個女侍應好似遊魂咁,叫極都聽唔到。叫咗推薦嘅咖哩豬扒蛋包飯,再無得選下叫咗溫泉蛋薑燒豚肉飯。我落哂單飲品都嚟埋,隔嚟有個男人坐低,一樣都叫咖哩豬扒蛋包飯。好啦,跟住男友叫個豚肉飯嚟咗,我試咗一啖,辣得嚟有陣焦味,好難食,我差啲叫人嚟想換咗去,但比男友阻止。個汁本來深色所以煲燶咗係唔覺,但味道呃唔到,仲有啲苦,好失望,同啲評價唔相乎。等好耐個飯未嚟反而隔離個男人嘅order先到。三催四請追咗三次…終於到,好明顯分明攪錯我order比咗人地先囉。好期待嘅蛋包飯,外表同推介圖片差唔多,但絕對無講嘅咁好食。蛋滑有,豬扒肉嫰多汁係無。。。好硬。無咩日式咖哩味。我情願去日式咖哩連鎖店食好過囉。汁煮燶咗就唔好比人食,如果唔係燶咁就係醬汁調配有問題。飲品都,都唔想再講。要讚嘅就只有佢嘅滑蛋。正如標題講。。。。無下次。
要有要求囉食野。唔係填到肚就得,入到口就好食。
叫咗推薦嘅咖哩豬扒蛋包飯,再無得選下叫咗溫泉蛋薑燒豚肉飯。
好期待嘅蛋包飯,外表同推介圖片差唔多,但絕對無講嘅咁好食。
要讚嘅就只有佢嘅滑蛋。
正如標題講。。。。無下次。