2020-07-18 1233 浏览
呢間cafe出名嘅係burger,見到隔離枱叫嘅burgers賣相好似都唔錯咁,仲要每枱都有一碟burger😂但一個人嘅午餐,唔想食得咁heavy,見kitchen’s corner deluxe個個all day breakfast都幾豐富咁,又應該唔會太飽濟,所以就揀左佢。煙三文魚同Parma ham,我揀左我鍾意食多啲嘅煙三文魚😋個蒜蓉包有驚喜,我以為會係硬身,但點知除左包邊脆之外,成舊包都好軟熟。蒜蓉牛油味夠哂重,啱我呢啲重口味嘅人🤫🥚炒得好滑同埋個份量都幾多。煙肉、蘑菇、焗蕃茄都正正常常,無特別難食/好食個腸原來係最頂肚,食完就飽哂。飲品就揀左latte,照正價減$12。味道係正常latte味。呢餐就$97埋單,價錢就都ok嘅,對比起百幾蚊一碟嘅all day breakfast,食物質素就不過不失。下次有機會黎試埋佢嘅burger,應該會有驚喜嘅。

🥚炒得好滑同埋個份量都幾多。
煙肉、蘑菇、焗蕃茄都正正常常,無特別難食/好食
個腸原來係最頂肚,食完就飽哂。

下次有機會黎試埋佢嘅burger,應該會有驚喜嘅。
Kitchen ‘s  Corner  Deluxe
2020-07-16