2017-08-08 57 浏览
今日同同事係佐敦上完training,收得工!所以搵個舒服既地方坐下,食lunch,但其實已經成兩點,下午茶都黎緊,哈哈。坐卡位,位置夠大,幾舒服,石枱圖案幾靚,好中意啲圖案同色。牆身亦有黑膠碟做裝飾。大熱天時梗係叫杯野飲先啦!套餐+$5叫左蘋果汁同橙汁。餐湯似南瓜湯,但我估應該係蕃薯忌廉湯,因飲落有一粒粒甜甜既蕃薯,味道幾好,杰杰地。小食叫左炸雞翼,應該即炸,因上枱仲好熱,脆脆的,因雞翼淹過,入面都入味澳洲西冷牛扒餐 $88夠大塊,牛扒有牛味,肉質好嫩滑、好林!個邊有少少焦,少脆。juicy!配薯仔,邊煎過,香口。雙層安格斯漢堡 $128果然係好大個,哈哈。中間有兩層既漢堡扒、蕃茄、芝士、生菜、沙律醬等。好juicy!一啖咬唔晒啦,要分層食。漢堡扒好厚身,外邊煎脆,好林,芝士滆晒,配埋漢堡扒食好滋味個包都好喜歡,好厚身,外脆內軟!棉棉的黑松露薯條比想像中大碟,薯條粗身,又熱又脆!好香黑松露,正!!

大熱天時梗係叫杯野飲先啦!套餐+$5叫左蘋果汁同橙汁。

澳洲西冷牛扒餐 $88
夠大塊,牛扒有牛味,肉質好嫩滑、好林!個邊有少少焦,少脆。

juicy!

配薯仔,邊煎過,香口。

雙層安格斯漢堡 $128

漢堡扒好厚身,外邊煎脆,好林,芝士滆晒,配埋漢堡扒食好滋味

個包都好喜歡,好厚身,外脆內軟!棉棉的

黑松露薯條
比想像中大碟,薯條粗身,又熱又脆!好香黑松露,正!!