2019-06-04 57 浏览
牛扒好之餘,其他嘢都好重要。咁樣你先會覺得佢值得番黎。店員先講解,後推介,我地照跟,因為佢講得自然,無令人唔舒服。肉質好,生熟準,已經有八十分,淨番落黎嘅加減分位就係醬汁同埋配菜。Flat iron 同 prime 390,除左價錢分別,但係我想講,兩者都handle到,我自己比較中意有𡁻頭嘅肉,唔好太肥。伴牛嘅配菜比較簡單,醬汁相對出色。任食薯條,有陣陣松露味,點會唔好食到最後已經飽咗七成嘅情況底下,問我食唔食甜品,係熱情果撻,我本身好鍾意熱情果,所以我哋兩個人要咗一件,結果差唔多一個人食晒。酸酸甜甜,甜甜酸酸,餅仔濕濕軟軟,係我中意嘅質地。想分享下一件小插曲,我偷聽到隔離枱個女仔食唔到件豬扒因為覺得條片太肥,店員二話不說收走佢同佢講冇問題唔好意思之前冇同佢解釋清楚,好有禮貌咁同佢講唔好意思,仲主動提議送個甜品俾佢補數。呢啲咪令人舒服,開心,會番轉頭囉!

牛扒好之餘,其他嘢都好重要。咁樣你先會覺得佢值得番黎。

伴牛嘅配菜比較簡單,醬汁相對出色。

任食薯條,有陣陣松露味,點會唔好食

呢啲咪令人舒服,開心,會番轉頭囉!