2016-02-07 752 浏览
咁岩要去太古補習醒起太古華御結獨有既和菓子同大福當然要試下😍見到好多人都話限定既草莓大福好食就買左啦😋其實都幾細舊架細過手心少少😢但係外表好可愛😍一咬落舊strawberry超juicy!!!呢樣真係估五到囉係爆汁😋細細粒既strawberry好甜好fresh👅有d mochi得色素同甜味但係呢個大福既mochi皮係有strawberry香味架😍d皮好軟熟因為每日新鮮運到架五會擺好耐👍外面既糯米粉亦只係薄薄一層五會成口都係無味既粉😌紅豆餡略甜但係我配black coffee食所以okkk💕注意紅豆餡都係有少少strawberry味架😈$25一舊五係話好抵食但係我覺得食得過💓食完其實飽左😂鐘意🍓既食家絕對會愛上😚
其實都幾細舊架細過手心少少😢但係外表好可愛😍
外卖自取