2022-07-26
手拆蟹肉烤南瓜醬意大利飯意大利飯加上南瓜溶,兩者混合得非常好,飯粒分明而唔算硬,加上綿綿既南瓜,感覺好健康; 另外手拆蟹肉分離得仔細,食唔到有殼,而且份量都好充足,兩者夾埋令成件事豐富好多,食落幾fresh又無想像中咁膩~香燒加拿大豬肉眼配金巴利汁燒加拿大豬肉肉質好稔,份量有成隻手掌咁大!加上佢有幾款不同既醬汁,分別係芥辣、紅莓醬、類似照燒汁同紅色(覺得似紅菜頭整成既泥)放係旁邊,你想點乜都得!我就比較中意點芥辣同紅莓醬,酸酸地既果醬令肉質鮮味更為突出,而再加小小芥辣就可以豐富味蕾~士多啤梨藍莓smoothie呢幾日真係熱到癲左,呢杯smoothie超級消暑!!!!士多啤梨加藍莓而成,酸酸甜甜,再加埋D冰粒同Cream,既開胃又可以即時幫我降溫,超爽!
香燒加拿大豬肉眼配金巴利汁
士多啤梨藍莓smoothie