旺角車仔麵另一可返食之選!必叫之選一定係"咖喱魷魚" 同 "雞腸" !唔係講笑, 佢個"咖喱魷魚" 真係好好好正!  重要0既0野要講3次!   點解咁好食呢~ 就係條魷魚有口感得0黎配上0個個汁..... 不得了!!! 同有D淥到條魷魚淋一淋咁... 真係唔同級數囉~ 再講就係要講碟 "雞腸", 真係食完都忍唔住講返句雞腸讚佢 VERY GOOD!!   雞腸俾個醤汁煮到好入味, 仲散發陣陣油看, 最正就係放0係碗底0個幾條菜.  如果我食得哂會再叫多碟菜點個雞腸汁囉~~ 其他食物都有一定水準, 但就冇話非講不可.  總括0黎講, 撈麵好過湯麵. 價錢一般, 唔算特別平, 但食物有D質數我都覺得係合理, 可以一試!
旺角車仔麵另一可返食之選!