2022-09-20
有好幾張Crostini的飲品現金券,一張廢紙變回有值價已經好開心,好多謝今次HAND3AG的安排!始終是補償性質,所以HAND3AG這次是有代價對換,都絕對好合理!叫了一個最多人點的蝦兵蟹將鐵板三文治 $68 + 伯爵茶鮮奶咖啡 (Crostini飲品現金券對換)三文治就唔多講了,好多食評都話好食的,我都覺得好好食!唔知係咪對換的,所以堂食都好,咖啡都係用外賣杯,打開時啲拉花已經無晒,所以想影張靚相表揚下都......伯爵茶鮮奶咖啡好飲,唔知係咪錯覺,覺得杯咖啡有小小酒的苦味,因為我都鍾意有苦味的咖啡,所以覺得好飲,但係那些苦就攪到無晒伯爵茶的味道,飲的時候有小小懷疑係咪俾錯咖啡的換到好飲的咖啡已無要求了,唔知下次可唔可以要求要堂飲杯呢~~~有個靚靚拉花的話,咁就更加苦中「多點甜」了,呵呵~~~另外,餐廳係開11:00,但如果早餐都有提供啲輕食三文治+咖啡,我相信都會有不小上班族會幫襯的,因為啲方包好好食呀!尖沙咀好食又有質素的早餐選擇實在太小了!
蝦兵蟹將鐵板三文治 + 伯爵茶鮮奶咖啡
三文治就唔多講了,好多食評都話好食的,我都覺得好好食!
有個靚靚拉花的話,咁就更加苦中「多點甜」了,呵呵~~~
尖沙咀好食又有質素的早餐選擇實在太小了!
题外话/补充资料:
餐廳設有洗手機,好細心呢~