2019-11-28 861 浏览
以前係美國已經有食過five guys,今次再係香港分店食返佢地既漢堡,覺得味道同份量都基本上係一模一樣!漢堡既配料都係可以自由配搭,配料選擇都非常多,例如:Grilled Onion, Grilled Mushroom, Pickles, tomatoes等等。佢地亦有「All the Way」比大家揀,最適合一啲有選擇困難症既大大們。講返佢地既漢堡,真係好有份量,我嗌左Cheeseburger,一打開個錫紙,已經有一陣香噴噴既芝士味加肉味!今次我揀左蘑菇+酸瓜+Mayo+Ketchup,包中間有好多蘑菇同酸瓜,我反而覺得唔夠Mayo🥺 最後,漢堡包既包吸收晒中間既醬汁,所以食起上來無口感。而薯條同飲品係另外買既,一般汽水$35(無限refill),細薯條$40,細薯條我覺得已經好足夠。整體我覺得幾好食!但以fastfood來講,價錢就的確有啲貴既!最想講係店內裝修,同美國既所有店係一模一樣!

最想講係店內裝修,同美國既所有店係一模一樣!
2019-11-22