第一次寫食評就奉獻左俾Monster Burger!話說12月21日同朋友黎到中環影相, 原本諗住食同街的某間粉麵, 但見多人又等唔到位就走左...之後經過Monster Burger, 記得open rice見過都有幾多好評, 而且當時亦唔算太多人, 就一於試下la!老實講間鋪真係地方淺窄, 堂食的位真係得果十個左右價錢方面都OK, 我自己叫左2號餐, 朋友叫左個有mushroom的 (忘記了全名)個收銀姐姐全程服務同埋態度都好好..插曲來了...我食到中途個包唔小心跌左落地, 我死死氣走去counter同個姐姐講佢地都肯即刻整過一個新ge俾我真係太感動了, 因為我已經食左差唔多一半可能見冇咩order所以都肯整俾我食評唔詳述了, 個包整體質素中上btw d薯條真係好好食~monster burger給我的印象唔錯下次會再選擇monster burger~
第一次寫食評就奉獻左俾Monster Burger!

老實講間鋪真係地方淺窄, 堂食的位真係得果十個左右
個收銀姐姐全程服務同埋態度都好好..

插曲來了...
佢地都肯即刻整過一個新ge俾我
真係太感動了, 因為我已經食左差唔多一半
可能見冇咩order所以都肯整俾我

食評唔詳述了, 個包整體質素中上
btw d薯條真係好好食~

monster burger給我的印象唔錯

下次會再選擇monster burger~
2010-12-21