2020-11-30
呢間主題餐廳逆市都可以開到分店😼一直都想試 好似去咗球場咁😂 地下鋪左假草皮 有勁多波衫同足球裝飾😚 如果係足球迷一定好鐘意٩(˃̶͈̀௰˂̶͈́)و跟餐有湯 蒜蓉包 沙律 同餐飲🙆🏻♀️❣️香燒美國 creekstone牛肉眼拼法國鵝肝 $238好大塊 煎得啱啱好 好 pink😛 有牛味但唔多 肉質唔錯冇咩筋୧⃛(๑⃙⃘⁼̴̀꒳⁼̴́๑⃙⃘)୨⃛賣相都幾靚 伴碟用咗kales 同松露薯蓉 有誠意🤤最想食塊鵝肝🦢 脂香滿溢 肥死都值 👅❣️波士頓活龍蝦配白松露忌廉扁面 $168有得揀忌廉或者番茄汁 面或者 risotto(⁎⁍̴̛ᴗ⁍̴̛⁎)呢個有驚喜‼️龍蝦新鮮仲有好多膏同籽🤤撈埋落個意粉度真係不得了😆忌廉汁偏甜幾 creamy 意粉彈牙🥳❣️朱古力三重奏心太軟 $47跟餐可以六折叫甜品 忍唔住嗌埋🥺呢份真係激邪惡😈😈😈特別嘅係佢有塊朱古力喺面🍫 加上蛋糕同流心朱古力醬🤤 驚死你唔夠肥仲俾埋cream🤦🏻♀️但真係好好食 我地好飽都食晒🤣👅
跟餐有湯 蒜蓉包 沙律 同餐飲🙆🏻♀️
好大塊 煎得啱啱好 好 pink😛