2022-05-15 127 浏览
Lockeroom Express恆豐中心建築都幾特別 估唔到入邊有間足球⚽⚽主題餐廳 阿仙奴係地面望入去已經見到有大大幅阿仙奴既旗餐廳既裝修都係足球為主 有波衫 個水杯都係足球紅色為餐廳主調 一入餐廳 職員非常客氣有禮貌咁幫我地鋪返餐布😀同埋擺返餐具店員仲擺左大大支水俾我地自己倒黎飲座位唔會好逼 樓底好高 唔會好壓逼既感覺波衫掛曬係格離 仲見到有簽名咖餐牌有唔同選擇 都係西式既菜式有牛扒🥩、意粉、Burger🍔、龍蝦、甜品好多選擇波士頓活龍蝦🦞(半隻)配松露忌廉意粉😍龍蝦係濃濃芝士+沙律 半隻大大隻 我地偏好食濃味忌廉 呢個意粉夠濃松露味超級凸出 好鐘訛呢個配搭意粉唔太煮得過熟 岩岩好份量亦都足 食到飽美味程度:⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️鐵板紐西蘭穀飼牛肉眼扒🥩🥩 五成熟 可選蒜蓉汁 黑椒汁 燒汁牛扒夠厚身 牛肉味道濃 份量係足配菜係燒矮瓜 翠肉瓜 同埋兩粒車厘茄矮瓜本身已經煮熟 夠淋美味程度:⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️凍朱古力🥤🥤一上黎已經見到有兩層色 上層既泡 好吸引眼球 可以用黎打卡凍朱普遍味道就會淡少少 美味程度:⭐️⭐️⭐️熱朱古力☕上層既泡打得幾好 面頭仲有朱古力粉個杯既style 行貴婦路線 件事就eleg
Lockeroom Express

店員仲擺左大大支水俾我地自己倒黎飲

座位唔會好逼 樓底好高 唔會好壓逼既感覺
波衫掛曬係格離 仲見到有簽名咖

餐牌有唔同選擇 都係西式既菜式
有牛扒🥩、意粉、Burger🍔、龍蝦、甜品
好多選擇

波士頓活龍蝦🦞(半隻)配松露忌廉意粉😍