2021-10-01 62 浏览
知道Lockeroom Dining 係一間以足球⚽️做主題嘅餐廳🍴除咗兩間餐廳之外,原來另外仲有一間快餐形式嘅喺佐敦,而且好近地鐵站🚉喺前台order完,搵好位坐之後就🉑️以喺自助枱上攞餐具🍴醬汁醬料同餐湯🥣當日嘅粟米白汁忌廉湯都唔錯,鍾意飲嘅仲可以無限添飲😆🦞波士頓活龍蝦(半隻)配白松露忌廉汁尖長通粉🦞白松露忌廉汁夠香濃又creamy,彈牙嘅長通粉都可以沾滿酱汁😋芝士焗龍蝦啖啖肉,仲好細心咁將一隻鉗拆埋肉😌🍔安格斯芝士牛肉漢堡🍔上下層嘅漢堡包都覺得外脆內軟,仲搽咗牛油,會更加香,而安格斯牛肉漢堡扒好Juicy。配菜嘅薯角都炸得好香脆👍🏼🦀明太子藍蟹肉惹菌忌廉汁意大利飯🦀每一粒意大利飯都比香濃嘅醬汁包裹住,滿口都係忌廉味。微辣嘅明太子醬分開🈚️拌勻,適合同唔食辣嘅朋友一齊分享。🐥鹹蛋黃雞翼🐥外脆內軟,炸粉又唔會好厚,加埋鹹香嘅蛋黃醬,非常惹味。🥤草莓梳打🥤食完香口嘢,飲番杯梳打真係非常解渴,而且仲食到粒粒草莓肉🍓

餐湯

🦞波士頓活龍蝦(半隻)配白松露忌廉汁尖長通粉🦞
波士頓活龍蝦(半隻)配白松露忌廉汁尖長通粉

🍔安格斯芝士牛肉漢堡🍔

🦀明太子藍蟹肉惹菌忌廉汁意大利飯🦀

鹹蛋黃雞翼

🥤草莓梳打🥤
食完香口嘢,飲番杯梳打真係非常解渴,而且仲食到粒粒草莓肉🍓
草莓梳打
草莓梳打