2021-09-07
Lockeroom Dining YMT
足球主題餐廳🍴⚽️
名氣棒大仍可改善
💛💛💛💛💛
~~~~~~~~
1️⃣澳洲草飼牛柳蒜香意大利扁麵($168)🍝
*呢個牛柳做得好出色,牛柳肉質大概六成熟左右,夠晒腍又入味,呢一個蒜香意大利扁麵好香蒜香味而且都好入味,成件事都好出色👍🏽👍🏽😋😋😋
(score: 5/5)
2️⃣Lockeroom Dining鹹蛋小食拼盤($128)🥔🍗🧅
*外貌極吸引既鹹蛋小食拼盤,有雞翼、薯角、洋蔥圈、薯絲蝦同德國腸,係餐廳嘅其中以一項熱門食物,但小編認為呢個稱得為「鹹蛋」嘅小食拼盤,食落面頭係感受到少少嘅鹹蛋黃,但完全冇鹹蛋嘅鹹香味,入邊嘅煮食其實都唔會難食得去邊,但個外皮先係重點,小編認為稱唔想做鹹蛋🙈🙈
(score: 1/5)
3️⃣香烤美國熟成牛舌黑胡椒蘑菇汁($198)🐮👅
*呢個原本係最期待嘅食物,但結果都有啲失望,牛舌係有兩塊喺度,跟住都奇怪點解有一舊係特別大嚿嘅,原來嗰舊唔係牛舌,係似牛肉定豬手咁嘅質地😂😂究竟小編食緊啲乜嘢?!但係牛舌都算腍嘅,但小編覺得個黑胡椒蘑菇汁爭啲味道,所以都麻麻🙈🙈
(score: 3/5)
其他:
*Dinner set有餐湯同埋沙律附送,另外有跟人頭送嘅蒜蓉包,味道都唔錯😌😌😋😋😋
評分👑
賣相:✨✨✨✨
味道:👅👅👅
價錢:💰💰💰💰
推介:⭐️⭐️⭐
(5分滿分)
~~~~~~~~~~
澳洲草飼牛柳蒜香意大利扁麵
Lockeroom Dining鹹蛋小食拼盤